Ilmastointihuollot ja kanavapuhdistukset / kuvaukset

Ilmastointihuollot ja kanavapuhdistukset sekä kuvaukset ammattitaidolla IV-Ykkösiltä. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihtokoneitten huollot; suodattimien, laakerien, hihnapyörien, hihnojen ja sähkömoottorien vaihdot. Suodattimien säännöllisellä vaihdolla ylläpidetään kanavistojen puhtautta sekä huoneistoon tulevaa ilmanlaatua. Suodattimien vaihtoväli on 1-4 kertaa vuodessa riippuen kiinteistön sijainnista. Hihnapyörien, hihnojen, sähkömoottorin ja laakerien säännöllisellä huollolla ja tarkkailulla varmistetaan laitteitten toimivuus ja voidaan ennaltaehkäistä laitteitten yllättävää rikkoutumista. Huoltokäynti olisi hyvä tehdä kaksi kertaa vuodessa.

Ilmastointihuollot ja kanavapuhdistukset / kuvaukset laadukkaasti

Kanavistojen ja hormien puhdistukset

Kanavistojen puhtaudella pyritään parantamaan ilmanlaatua ja vähentämään epäpuhtauksien liikkumista sekä kanavapalon riskiä. Laissa on määritelty erilaisten tilojen kanavapuhdistuksien puhdistusvälit, toimistot, keittiöt, liiketilat, asuinkiinteistöt, sairaalat. Kanava- ja hormikuvauksilla paikannetaan painovoimaisten hormien kuntoa ja hormien sijainteja. Työstä laaditaan hormikartta sekä raportti. Kanavistoja kuvataan myös kuntotarkastuksina ja puhtaustarkastuksina. Työstä laaditaan raportti.

Yrityksemme tekee huoltosopimuksia tilaajan tarpeitten mukaisesti. Huoltosopimuksessa sovitaan käyntiväli ja huoltoon sisältyvät veloituskäytännöt sekä huollon sisältö.

Ilmastointihuollot, kanavapuhdistukset -ja kuvaukset - ota yhteyttä!

Ilmamäärämittaukset ja ilmamäärä­sää­döt

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kanavakuvaukset, hormikartoitukset

Missä kunnossa taloyhtiösi ilmastointi­kanavat ovat?
Pyydä meitä selvittämään asia!